Sunday 24 January 2016

Gaudeamus Sepultur


Alzo šprah Zaratustra LiliČ:
Opoziciji - "Molim vas, kada izaDŽete iz Skupštine za sobom zatvorite vrata."
Kosovskim Albancima - "Onaj kome se ovde ne sviDŽa neka ide preko Prokletija."

Alzo šprah naciministar Zaratustra Vujović, poznat i kao pisac scenarija za film "Ljubavni slučaj 2 ili Tragedija DVE službenice PTT":
Sindikalcima, lekarima i radnicima u kulturi - "Ako vam se ovde ne sviđa idite iz Srbije, nađite drugu državu."

Šta je, ubi vas prejaka reč u slušni živac?
Izvolite, molićufino, pa pročitajte originalni izvor njihovih izjava:


"Jevrejsko pitanje nam ponovo zadaje glavobolju; ovoga puta, međutim, ne zato što smo otišli predaleko, već zato što nismo otišli dovoljno daleko. U velikom delu nemačkog naroda polet dobija ideja da se Jevrejsko pitanje ne može tretirati kao rešeno sve dok svi Jevreji ne napuste Rajh."
Alzo šprah Zaratustra Gebels (The Nizkor Project: Joseph Goebbels' Diaries, 05.02.1942. p.69)

Bile su to čuvene dijareje Zaratustra Gebelsa, LiliČa i Vujovića. Palanački fašisti su oduvek neupodobljene ljude i ideje proglašavali nepoželjnim, pa ih potom "konačno rešavali" pokrštavanjem, proterivanjem i nestajanjem. Ne obavezno tim redom, to je već stvar kreativnog tumačenja "problema" i "rešenja" istog.
Svako konačno rešenje koje je započeto Albancima, Hrvatima, Mađarima, Bosancima i drugima, na kraju se završava Srbima. Svako konačno rešenje koje je započeto disidentima, šezdesetosmašima, liberalima, nepoštenom inteligencijom, Pavlovićima, Stambolićima, manjinama, opozicijom i studentima, na kraju se završava radnicima, lekarima, nepotrebnom inteligencijom, penzionerima, socijalcima, prolaznicima na ulici i svim ostalim većinama.
To je taj, nepisani i u istoriji bezbroj puta dokazani Zakon konclogora i gulaga (skr. ZKG).

Industrijalac Henri Ford nije bio samo simpatizer već i finansijer nacističkog pokreta.

Već stotinak godina znamo za oprobanu i u praksi dokazanu spregu banaka i multikapitala sa jedne, te fašista sa druge strane. Uvek kada je zatrebalo para, padalo se u krizu biznisa ili je pritisak radnika koji zahtevaju poboljšanje uslova rada, osiguranja i više plate bio sve veći, na scenu su uskakali fašisti koji su morali da izmisle "judeomasonske komunjarske zavere" (ovu frazu je sklepao lično Gebels, parafrazirajući stavove američkog industrijalca Henrija Forda uperene protiv Jevreja, sindikata i imigranata, zbog čega je 1938. dobio nacistički Veliki Krst Nemačkog Orla, orden za zasluge Rajha namenjen strancima, koji je pored Fordove dobila i kompanija Dženeral Motors), izazivaju ulične i štrajkbreherske sukobe, pa ako ni to ne pomogne onda i svetske ratove. A u ratu, zna se - nema štrajka, protesta, pa ni plata, redovnih imigranata, opozicije, a sve kompanije se stavljaju u službu države i vojne industrije. Podrazumeva se, za masnu nadoknadu koju radnici nikada neće videti - iz patriotskih razloga, što se takođe podrazumevalo.
Kada jedan ministar u jednoj vladi jedne države u 21. veku, koji je pritom kadar SB/MMF/STO etc, koristi nacističku frazeologiju iz 20. veka, onda je takva izjava jača i gora od bilo koje prejake reči kojom ga možete opisati. Ministar koji je na čelu privrede nasledio Radulovića, pa potom umesto Krstića preuzeo finansije - razvojni je put koji logično dovodi na kraju do ovakvih izjava. Ministar? Pa šta, ko ga jebe, i on će kao i svi drugi kad tad doći nekom naprednom diplomcu na lopatu. Apsolutno je nebitno gde mu je locirana parcela, u alejama velikana ili pasjim poljanama. Tada je ionako svejedno.
Tako je to kada jedan državni službenik, tzv. ministar, uobrazi da je kapo pa se uhvati onog ZKG kao pijan plota. Još gore po konzumente života u današnjoj Srbiji - nije jedini, ima ih još takvih.
Genijalnih, kapoa.

***
Kada jednoga dana naciministru Vujoviću konačno uspe da iz Srbije protera sve sindikalce, lekare, inženjere, kulturposlenike i ostale Otpisane, otvoriće novi smer na svakom fakultetu - Menadžment u grobarstvu. Biće to investicija daleko isplativija od studiranja medicine i sličnih trica. U statutu svih visokoškolskih ustanova, tada će morati da stoji sledeće:
1. Odmah po završetku studija diplomac stiče zvanje Gravemaster PhD
2. Studentska himna se menja u Gaudeamus Sepultur
Luč utrnuta.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...