Sunday 8 May 2016

Kim-il On


Morate priznati da je ovaj naš Kim-il Alek čudo od Premijera. Pre sedam dana je uspeo da pobedi na armijskom takmičenju u tucanju maskirnih jaja, održanom u duhu najsvetlije tradicije krstaških ratova u kojima Srbija nikada nije učestvovala, i to u veoma žestokoj konkurenciji iskusnih boraca u toj disciplini. U rukama Kim-il Vučić Gospodara, svako jaje biće ubojito em oklopno. Nesalomivo i neprobojno za strane plaćenike i domaće izdajnike, salmonelu, pileći grip & ostale podcenzusne mućkove.


Koristeći lukavu tehniku odvraćanja pažnje tj. defokusiranja suparnika, on lijevom rukom (!) gladeći omekšava protivnikov stisak na jaje, pa čak i jaje samo, čime ostavlja prostor za veći moment sile udara u laserski precizno naciljanu tačku, što se može smatrati svojevrsnim omekšavanjem njegove odbrane (protivnika i njegovog jajeta), a sve u cilju uspešnog probijanja istog. U tu svrhu, ovo naše Kim-il čudo od Jajotucača koristi specijalno oklopno maskirno jaje model JNA M89 oak leaf pattern (prvo sleva, na donjoj slici) koje se pokazalo kao visokorazorno po jaja svih činova Vojske Srbije i pripadajućih im maskirnih nijansi.
Napomena: Taj model jajeta koristio je i Drug Tito lično. Ne dajte se zavarati onim '89' u modelu, ovde ionako niko ne veruje da je JBT stvarno umro 1980. godine. A i nije.


Kao da silan prošlonedeljni napor uopšte nije ostavio traga na njemu, Kim-il On i ove nedelje uspešno nastavlja sa pobedama: ovoga puta, On osvaja trofej lokalne Premijer lige u slobodnom izvođenju početnih udaraca sa centra na jedan gol bez živog zida, bez žive publike i bez živućeg biračkog tela.


To stvarno niko ne ume.
Šta li će sledeće nedelje biti na redu, to verovatno ni sam Nebojša iz Beograda ne zna. Možda pljuvanje u dalj bacačem plamena na opoziciju? Izbacivanje Dačića bazukom u orbitu? Vožnja u luna-parku bez ruku? Razbijanje granitnih M91-Vuk kocki karate udarcima bez zaleta, na jednoj nozi? Vašarski snagomer sa rogovima od palminog drveta kuvanog u tri vode iz akvaparka, u kome pobeđuje samo onaj ko uspe da četvorogodišnji mandat sabije u dve godine (dozvoljeno korišćenje vanrednih izbora i repetiranja istih)? Gašenje nepodobnih medija na hronometar? Možda brzopotezni turnir u video-igrici "Kim-il Mario Bros: Helicopter down"?
Ko će više pelena zameniti radnicima Jure, bez skidanja gaća i takođe na hronometar? Simultanka sa penzionerima na Kalemegdanu, gde sve figure na tabli imaju lik Pantelije Crkobabića? Učešće na Komunalijadi 2016 u Varvarinu, brzo lepljenje keramičkih pločica sa Santos-bordurom?
Over-the-top duel sa Tomom Nikolićem "Ko-pobedi-ja-predsednik-a-Slina-premijer"?

Stvarno, ko će bre da čeka još godinu dana do iduće nedelje.
Izgoresmo.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...