Thursday 26 May 2016

Ram


Poštovani gledaoci svih nazifrekventnih Pinkformer informativno-obaveštajnih programa i specijalnih emisija, objavljujemo ekskluzivni snimak sa pregovora koji se odvijaju u Moskvi, povodom eventualnog obaveznog učešća SPS u prošlobudućoj Vladi Naprednoradikalne Republike Zapadne Koreje, nekada poznate pod imenom Srbija (iz vremena dobrosusedskih odnosa sa Austrougarskom, pu! pu! pu! ne ponovilo se).


Pokrovitelj pregovora je, kao i uvek do sada, poznata Spisateljica iz Požarevca trajno nastanjena u jednom moskovskom atomskom bunkeru za zlato. I dolare. I ratne zločince. I lopove. I tako to.
Moderator i voditelj ovog zabavno-rekreativnog programa, ponovo je provereni as, Jahač Medveda i bivših sovjetskih & jugoslovenskih republika. Onaj, zbog koga su iz srpsko-ruskog rečnika izbačeni pojmovi "njet" (na srpskom) i "plaćanje ugovornih obaveza" (na ruskom).

ram (engl.) = ovan; ovca (ovac) koja se otpozadi gledano razlikuje po jako istaknutim... režnjevima pomoćnog mozga

***
Dakle, ako poslednji republički izbori nisu bili organizovani zbog:
1) sjebavanja opozicije (naročito samosjebavajuće DS),
2) rekonstrukcije kurvanja po formuli "i američke pare i ruska obećanja - Srbija se uspraviti neće",
3) namicanja (ili smicanja već postojeće?) 2/3 skupštinske većine za promenu kosovske preambule Ustava,
4) otresanja jedne ekipe koalicionih krpelja i kačenja druge,
5) uvlačenja nekih kvaziopozicionara u vlast, koji imaju kadrove (ionako su im već "pokrali programe"),
6) ulaska što većeg broja partija sa posebnim potrebama u Parlament, kako bi nominalno-parlamentarno svi bili krivi što zajedno sisaju budžet i krv običnih građana Srbije, protiv čega se niko od njih i ne buni (bitan je bio svaki glas, naročito onaj jedan dverinjavi manjka; opšta krađa na izborima se ne spominje nikako, jer kvari šemu i to MNOGO);
7) kupovine novog polumandata od dve godine do narednih izbora (koji mogu biti i pre 2018),
8) skretanja pažnje glasačke pastve sa totalne pljačke koju "država" sprovodi na svim nivoima, za koju ne postoji ni trunka naznake da će prestati čak ni kada više ne bude bilo čega da se ukrade,
9) svađanja običnih ljudi oko totalnih gluposti, svakog sa svakim, da se ne osvrnu oko sebe i dosete,
zbog čega onda jesu?
10) Radi daljeg opstanka neraskidive cveno-crne koalicije iz devedesetih, tog ultrapoganog braka najodgovornijih za uništenje srbijanskog društva i pripadajuće mu države, kao i dobrog dela svega onoga što je nekada činilo SFRJ?
Kada posle svakih "izbora" u Srbiji lokalna politikantska kvazielita vrlo brzo skokne do Moskve, "zbog zdravstvenih problema" plus Tetka Miri da odnesu lek u vidu provizije, onda nije za čuditi se što ova poslednja opcija odjednom preskače na čelo liste "razloga".
Izbori svakako nisu bili organizovani radi prikupljanja humanitarne pomoći, za aparate kojima se proverava sluh kod novorođenčadi ili (nedajbože) za nabavku specijalne mašine koja se koristi za razvezivanje crevnog trakta prilikom srčanih problema koje imaju nezaštićeni svedoci ludila. To ne, nikako.

Sa koje ga god strane crni ovac zveknuo, crveni džak će mu uvek biti kraj guzice.
Bilo, i biće.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...