Tuesday 22 November 2016

Abonenti


Ako laže koza ne lažu Informer, Alo, Srpski Telegraf... na naslovnim stranama štampanih izdanja za sredu 23. novembar napredne 2016. godine. Kandidatura sve sigurnije pada, jer dijagnoza ne dopušta drugačiji scenario.
Sveopšti abonent na naslovne strane domaćih toaletoida, izvesno, namerava da se pretplati na drugu menzu. Skupštinska kuhinja je već postala dosadna, red je da proba dvorsku.

foto: @Astr0G (twitter)

Kada je na skupštinskom monitoru video naslovne strane omiljenih mu sredstava partijskog obeućivanja naroda, prepodobni narodni deputat Marijan Rističević je instant shvatio da mu se bliži kraj ovog poslaničkog mandata, pa je odmah - k'o bez duše - po okončanju današnjeg zasedanja Parlamenta otrčao u narodnu poslaničku kuhinju da ubrzano potroši neiskorišćene abonentske bonove za topli obrok (kojih se podosta nakupilo). Zato što nema prenošenja abonentskih bonova iz mandata u mandat, nije vam bre ovo studentska menza.


Za duplu dozu, posebna dupla tehnika. Zarđale kašike su obavezne - to je lični pribor koji se zaduži na početku mandata i vraća po isteku, zajedno sa portiklom i neiskorišćenim bonovima.
Vaistinu, koja je svrha medija za sluđivanje masa (kradikalska definicija pojma "masmediji") ako prvo ne isprobamo da li deluju na naše? A deluju pa cepaju; da ogladniš, duplo & još malo pa za džabe.
Ako, jedi Marijane, svaka ti se povratila.
Biće još izbora, mandata i abonentskih bonova.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...