Tuesday 27 December 2016

Land of the free


Srbija je slobodna zemlja, zemlja slobodnih ljudi, nedostataka dokaza, pravne zastarelosti i kreativnog tumačenja zakona i stvarnosti. Zato ćemo - čim osvojimo dvotrećinsku skupštinsku većinu na sledećim izborima koje nećemo raspisati iduće godine, ali ćemo na njima svakako pobediti, jer je to naše pravo em sloboda - prvo pristupiti esencijalnoj promeni Ustava i zameniti postojeću himnu jednom arijom daleko primerenijom današnjoj Srbiji. Onom, u kojoj je poslednji stih isti kao u petoj strofi američke himne (ta strofa je bila u upotrebi samo tokom njihovog Građanskog rata, pre vek i po):

"Dokle god zemlja slobodnih bude bila dom hrabrih."

Zato što smo pametni.


Posle hiperprodukcije naprednih diploma, poslednjih dana i nedelja smo dobili hiperprodukciju napredne nevinosti, a da pritom Srbija nije bila nikada u većoj meri nedojebana.
Ne bre, nije to zbog karića ili miška. Dom hrabrih je u pitanju.
Neki od Vučićevih doktora su izgleda poslušali Palmin savet pa otvorili ordinacije.
Nije mi samo jasno zašto crkva ovdašnja i dalje ćuti glede tog bluda&razvrata, kad ga već proglasiše za jedan od smrtnih grehova. Mislim, to - taj vanbračni seks i nevinost bez PVC zaštite.

"snage haosa i bezumlja, pacovi, hijene i domicilne ništarije"
(Milošević slobodan)

p.s.
Svaku aluziju na himnu i građanske ratove ste sami istumačili, to ovde nigde ne piše niti ima ikakve veze sa sveopštim ludilom koje je otpušteno s lanca posle jučerašnje objave o jednoj mogućoj predsedničkoj kandidaturi.
Zato što smo pametni, naravno.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...