Friday 17 March 2017

RIKLOTO


Večeras je održano RIKLOTO izvlačenje rednih brojeva predsedničkih kandidata, nakon koga je objavljen njihov konačni raspored na glasačkom listiću. Ostalo je još samo da neko kradikalskim botovima objasni da se redni brojevi ne ređaju ovako, to se uči još u zabavištu. Doduše, možda su kupili čak i te diplome... ko bi ga znao.


Eto, a mogli su lepo da pitaju faraona Crkobabića II Vidovitog kako se ispravno ređaju brojevi, umesto da donji video klip brišu sa jutjuba. Pomenuti prorok je garant u pravu, čim se toliko drao. Takvi su uvek u pravu, pitajte Draškoviće.


Možda se Crkobabiću nešto "javilo", onako trgovčevićevski, da se polako pripremi za prelet pre nego što odleti. Iskusno je bre to, milenijumima odmah po rođenju automatski dobijaju porodičnu penziju. "Drugog aprila zaokružite broj jedan, jer Vučić je toga vredan"... halal harakirija, majstore!
Inače, "mali Alek" iz najnovijeg (bibliotekarskog) spota na večerašnju frku oko izvlačenja rednih brojeva gleda ovako:


A kako bi pa drugačije, sa dioptrijom Maje Čador-Gojković?
Sve u svemu, kandidat Kim Jong Av i nije tako loše prošao večeras: šanse da bude #1 u prvom krugu od 1:11 skočile su mu za drugi krug čak na 1:2. Tada će ĐukaĐubre lično da vadi kuglice, a ne kao večeras - da promaši zgradu koju je trebalo okrečiti pa ode u Novi Sad i premala mural, umetničko delo.
Đuka je to.
Đubre je to.
Višepersonsko, na gazdu.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...