Wednesday 12 July 2017

Kako je A.V. Levi eskivirao vojsku


Ukoliko ste - nedajbožemesakloni - pomislili da je regrut A.V. Levi sklonio dupe u stranu dok su njegove vršnjake mobilisali i slali u ratove devedesetih u kojima svakako nisu učestvovali, a za koje su likovi poput njega vršili agresivnu ratnohuškačku kampanju i na taj način odradili "civilno" služenje vojnog roka pre nego što je ono zvanično uvedeno, onda se grdno varate. Na "društvenim mrežama" je noćas konačno osvanuo originalni snimak iz regrutnog centra, na kome se lepo vidi pravi razlog zašto ta funjara nije služio vojsku ni redovno nit' neredovno.


Zbog pilećih grudi i masne kose
Zbog ovog drugog naročito, jer u perionici kasarne ne bi nikako mogli da operu silne titovke i fantomke koje bi nosio umazane kanom i čičkovim uljem. Ehm, taj Čičak...
Sačuvaj nas bože & predsedniče od ratnohuškača koji ima prigovor savesti zbog oružja a jezik mu je uvek bio poganiji od svih alatljika za usmrćivanje zajedno. Jbg, kada dođe do pucnjave uvek su najpreča svoja balls, a ona nazi naročito. Možda je danas prošlost postala izmenjiva kategorija, ali Hugo Boss muška kolekcija za jul '33 još uvek je aktuelna kao neizostavan deo ministarskog imidža.
Možda je onomad ministar uspeo da eskivira vojsku, ali danas vojska svakako nije uspela da eskivira njega. Nekada je A.V. Desni bio ministar vojni, pa postao to što je postao; sada je A.V. Levi ministar vojni i ostao ono što je oduvek i bio. Svakom prema zaslugama, na smenu: jednima za lajanje a drugima za ćutanje, pa onda u obrnutom smeru.
AV levo, AV desno, karavani prolaze.

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...