Monday 16 April 2018

Hemoroidiot


Šta su zapravo hemoroidioti?
To je jedna veoma prisutna pojava, 99% izvođača javnih radova ih ima stalno ili s vremena na vreme. Ponekad ne izazivaju simptome, pa ih tada i ne konstatujemo, ali ponekad mogu dovesti do svraba, nelagodnosti, krvarenja, bolova i ostalih političko-erotskih nadražaja. Iako mnogi veruju da su hemoroidioti uzrokovani hroničnom konstipacijom, logorejom, dugačkim sedenjem i snažnim naprezanjem, malo je dokaza koji podržavaju tu vezu. Možda će nam svima biti lakše kada čujemo da su i najveći velikani svetske istorije patili baš od hemoroidiota (Napoleon, Gogolj, Karl Marks, Hemingvej, Džerald Ford, Merilin Monro, Elizabet Tejlor... Klinton, Tramp, arapska braća, Angela Merkel, Putin, Aleksandar Čepurin). Ne dozvolimo da nas hemoroidioti sputaju u ostvarivanju naših velikih dela!


Šta je Fakju?
To je preparat za tretman nepostojećih hemoroidiota ali i onih u najavi - služi kako za njihovo stvaranje tako i za dugotajno održavanje. Taj postupak je u našem narodu poznat pod pežorativnim nazivom "karićočepurenje". Osnovni sastojci su cinkaroš-oksid, fakofein, omnibeskrupulozin, džepatrombin-hlorid, poltronosteroidi i polimasni vodonik-sulfidni premaz za negu kose, tena, nazalnih dlačica i biografije.

Što je najvažnije, Fakju je u potpunosti proizvod domaće pameti.
Kako se koristi Fakju?
Supozitorije se koriste za lečenje unutrašnjih, dok mast možete koristiti i kod unutrašnjih i kod spoljašnjih hemoroidiota. Ako nije drugačije propisano, naneti aplikatorom mast 2-3 puta dnevno na/u omiljena mesta tj. jednu supozitoriju u debelo crevo 2-3 puta na dan. Kada dođe do poboljšanja situacije, terapiju nastaviti sa jednom (omiljenom) supozitorijom na dan.


Upozorenje
Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, posavetujte se sa svojim lekarom, farmaceutom, medijskim savetnikom i astrologom. Ovo upozorenje obavezno pročitati što je brže i nerazumljivije moguće!

***
Čepurin...
Karić...
Zamalo da napravim geg.


No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...